Yabancı Öğrencilerin Dikkatine! (Muafiyet Sonuçları)

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Kayıt Yaptıran
Yabancı Uyruklu Öğrencileri Dikkatine!
Türkçe Yeterlik Sınavı sonuçlarını ve yeni kayıt yaptıran yabancı öğrencilerin durumunu gösteren liste içinBURAYA TIKLAYINIZ…
1- Listede adı geçen öğrencilerden “BAŞARILI” olanlar ve “BELGE TESLİM EDENLER” bölümlerinde öğrenimlerine başlayabilirler.
2- Listede adı geçen ve “BAŞARISIZ” yazan öğrenciler İnönü-TÖMER’de Türkçe öğrenimi göreceklerdir.
3- Türkçe hazırlık alacak öğrencilerin 22 Ekim 2018 Pazartesi günü sabah 08.30’da  İnönü-TÖMER dersliklerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.
4- Listede “ŞARTLI BAŞARILI” ifadesi yer alan öğrencilerin, 2. sınıflarının sonuna kadar (2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı) C-1 belgelerini veya muafiyet sınavından alacakları başarı belgelerini İnönü-TÖMER ofisine teslim etmeleri gerekmektedir.
5- Listede ismi bulanan ve “TÖMER’E MÜRACAAT GEREKLİ” ifadesi ile yer alan öğrencilerin en geç 26 Ekim 2018 mesai bitimine kadar İnönü-TÖMER Ofisine müracaat etmeleri gerekmektedir.